PARALLELSESSIE TIJDBLOK 2 (14.20 - 15.00 uur)


14.20 - 15.00
blok 2

Nationale-Nederlanden
'Zeven factoren bepalen uw succes'
spreker: Hans van Breukelen

Held op het voetbalveld, held van 1988. Want in het Nederlands Elftal waarin Marco van Basten kon excelleren, zorgde hij ervoor dat de tegenstanders niet of nauwelijks konden scoren.. Hans van Breukelen gaat dieper in op de vraag; " waar komt succes vandaan? En is er op de één of andere manier een relatie te leggen tussen succesvolle sporters en succesvolle verzekeringsadviseurs?"


14.20 - 15.00
blok 2

Noordhollandsche van 1816
'Uit de keuken van de Noordhollandsche: beproefde recepten voor heldendom'
spreker: Cas Verhage, directeur van de Noordhollandsche van 1816

We willen niet te hard op onze borst kloppen, maar als we luisteren naar onze klanten en kijken naar onderzoeken als de performancemeting, dan denken we in Oudkarspel best ooit tevreden dat wij een held van het intermediair zijn. Dat zijn we echter niet zomaar geworden. Een duidelijke keuze voor het intermediair, een state-of-the art administratieve organisatie, en unieke bedieningsconcepten zijn maar een paar voorbeelden.

Wij denken dat er grote parallellen zijn tussen wat de Noordhollandsche doet om held van haar klanten te worden en te blijven en wat u voor uw klanten kunt doen. Graag laten we u daarom meekijken in onze keuken, en beloven we u wat beproefde recepten voor heldendom.


14.20 - 15.00
blok 2

REAAL

'De markt lokaal veroveren'
spreker: Lodewijk van der Heijden, directeur Verkoop van REAAL Verzekeringen

In Nederland wonen 16 miljoen vierhonderdtwaalfduizendzeshonderdelf mensen. Op een oppervlakte van 33 duizend 783 vierkante kilometer. Nederland is klein, maar toch zijn er grote verschillen. Verschillen die leiden tot unieke kansen. REAAL speelt daarop in. Onze verkooporganisatie heeft een nieuwe, regionale manier van werken.

Met een verkoopteam dat weet wat er speelt in uw omgeving. Zo kunnen wij de kansen in uw regio nog beter signaleren en samen met u benutten. Hoog tijd dus voor een realistische kijk op de kansen in uw regio. Daarom nodigen wij u graag uit voor de parallelsessie: De markt lokaal veroveren.

We praten u bij over onze nieuwe regionale manier van werken en vertellen u hoe REAAL u helpt held van uw doelgroep te zijn.